beats by dre cheap

#40

#sippin40snot true

the fuck is with me and spanish shows?


Znaci opsesija again,opet sam se navukla na netflix i serije.Nastavila sam gledati *Elite* i evo danas zavrsavam trecu sezonu,nije mi brzina kao sto je nekad bila ali to je zbog ovog mog malog smradeca sta se moram njemu posvetiti vise neg icemu,and its still worth it.
Kako sam laptop izvukla iz stola i upalila ga prije par dana,sad za tv ne znam samo kad ustanem palim laptop and may the show begin ili began ili begun.Uuu zaboravili smo irregular verbs,whatcha gonna do miss ex teacher? Tacno se moram opet duolingati da vratim spanjolski a i ponovim engleski,danas cu ga skinuti opet i krecemo.Sad kad sam vec nabrijana na obavljanje obaveza and doing things.
Dok imam vremena idem sprzit sta..

Jesam.Sprzila sam tanjaka jela i odgledala seriju do kraja,u prekidima naravno.Malo smo se igrali,malo vjezbali,malo lezali u krugu i hvatali zvjezdice,malo u ljuljicu,jeli i evo spava.
Sad se razmisljam kako cu ici provjeriti vatru za cas i onda ubiti oko ukoliko to bude moguce.
Pokusat cu biti sto tisa.
Bolje bi bilo da sam odmah juce ovo objavila,jer se oduljilo na kraju nisam ni zavrsila.Nisam uspijela spavati samo sam se nastavila maziti sa svojom mazicom malom jedinom,evo ga kod mene ja ga umjestila izmedju nekih velikih jastuka i sad samo gleda u mene i camiga rukama i nogama.Uskoro ce on baciti i jedan podnevni sanak,vidim mu po ocima.
Sad cu ga pokusati uspavati i nastaviti gledati vikinge,zavrsavam petu sezonu,ali nema vise Ragnara pa mi tacno to nije to.peace out
shigmignig

chingona's world
http://wickedmindedchika.blogger.ba
05/02/2021 11:56