WickedmindedChika

Bujrum ljudi u moju glavu,dosadno i strasno mi je samoj tu..!

21.09.2018.

#bullyinthebed🎶🎵 MIGOS


💣 💣 💣
Slippery, 'scuse me, please me

Arm up, or believe me, believe me

...

...

skr skr

...

So persistent, if I want it, I go get it

I'm so slimy, grimy, sheisty but still shining

Rude and unkindly, cruel with no conscious

...skrt

...

Fuck it I seize a knot!Nova stvar na koju sam se navukla..Danas čistim i pustila na zvučnike da grmi,da čujem pored usisavanja naravno.. Došla kući jutros oko 9,i to Gali me dovezla na paksicu,da jesmo u 8 ujutro kruzale hudom,snimale se,slikale nam sjene..Otišla sam juce oko 7..
Padre juce pravio rakiju tako da niko nije ni skontao da me nema dugo,same old same old..Jesam naravno materom se čula tokom dana vise puta,a i to čisto da vidi gdje sam i kad planiram doći,ustvari gdje ću noćiti..
I heeej,juce sam položila dva ispita,prvo sam muzicko za uslov i kasnije još neki manje bitan,ali ooooooodlicno..znaci napokon mogu reci da imam uslov za zadnju godinu,ne mogu vam opisati kako mi je sad lakše,78 briga sam sklonila sa duše..
Bila malo kod coVeka,družili se,mazili se,davili se..Imala sam jednu izjavu zbog koje su me Dzu i Ga prezajebavale..Bom ja kod njega i pita on mene kao mogu li noćiti ,reko ma ne mogu nije mi još završilo (ciklus aka menga) pa mi se ne isplati..Na to se nasmijao i počeo me zajebavati,smijala sam se i ja,ali sam skontala kako to i nije neka presmjesna stvar za reci..Kad sam navece to prepričala curama onda su tek počele fore,na kraju sam ja žderačica,željnik,pohlepnik,silovatelj and so on..
Od sviju mojih chika Shi i ja smo najnapaljenije,uvijek bile i ostale..Uvijek neke prljave fore,a gadljive nismo pa to ode na boleštine,i onda nastanu fore tipa *nategni ga,imamo ga,daj te ga malo molim vas* itd na koje se nadovezu razne verzije svake započete price..
A još jedna stvar koju sam počela raditi ono odvratno smijanje sa ruganjem *eheheh* i moram se toga riješiti sto prije jer to radim prečesto i izgledam zlobno i bezobrazno..
Jedva smo se smirile,nas tri na krevetu,uvijek jednoj gužva i vruće,i svako malo jedna,većinom ja,započinje neku priču i kad se raspričamo i ismijemo obavezno moram reci *haj sad ozbiljno hoćemo li spavati?!...hej znaš šta sam skontala....* i tako započinje još jedna priča..
Jutros tako došle kući,malo se muvala otišla kod djece,jela kod njih,i otišla na kafu sa koje sam evo sad došla..Prokuhala!!
Čekam da mašina završi pa moram kupatilo očistiti,jutros nisam stigla,i onda opet vanka..
Evo završila je,odoh...
Btw eo dopisujem se malim upravo,i sinoć smo bili na krovu,chillali..presladak je jednostavno..


peace out
shigmignig