WickedmindedChika

Bujrum ljudi u moju glavu,dosadno i strasno mi je samoj tu..!

26.12.2017.

#LDR

Music to watch boys to.Lana in the house! (this fucking song)

via GIPHY
Ova prica se zove,hmm..
Svi moji momci.
Ali stvarno ljudi,to je jedna posebna prica.Nije toliko posebna koliko nepredvidiva.Naizgled providna,tipicna.
Klasika.
No..
Ne znam da li da pocnem od onog prvog,fudbalera heravi nogu,kojeg ne racunam,ili od onog pravog prvog grubog metalca,sadistu. Prvi fini dobri,volio me.Ljubav je pukla kad je nos poceo vuci.Bila sam 8 razred.
Mislila sam prvo da mi je sudjen fudbaler,pa je ranjivu mene iskoristio divljak,dok je dzanki pucao se dopom I patio za nama. To se zakompliciralo.
U toj prici nebitni su Bj,I magla a ipak tu su.Spomenu se. Sadista je trajao jedno vrijeme,uporedo s njim bili su jos neki.Bio me,bila sam plava u modricama.
Galicija je moj pop.Njoj kazem ovakve stvari.Kazem joj danas (nakon sto sam saznala nesto o jednom od mojih momaka) jos jedna kategorija,hah.
Tako cu ih poslagati,lakse je.Da ne duljim previse,ionako sam rastegla vec sad ne znam kako zavrsiti bez skretanja s teme.
Kategorije: bokseri,reketari,narkomani,tatice,gospoda,kuleri.
Naravno neki od njih spadaju u vise kategorija.Visekategoricni! Lana del Ray u pjesmi Ride kaze nesto zanimljivo o ovoj temi,nesto sto mi kaze puno,ne znam ponoviti.
Ubacit cu to u post kasnije,pisem preko mobitela.
Kicma mi gine.
Svi moji momci,naucili su me nesto.Nesto ja njih.
Jedan od njih,slatke glatke koze,energican,izdrzljiv,you got the point,skoro mi naumpao.Na kruzeru lik,uziva jebe se njemu. Prejako.
Neki se ozenili,djecu rodili.
Neki lutaju,neki bjeze,neki robuju.
Svaku vezu,ne samo onu seksualnu vec I bilo koju drugu,mjerila sam po svojim momcima.Svaki od njih se razlikovao.Od vanjske mrge-nutarnje pizde,glupaka-genijalca,cobana-gospodina.Ovo namjerno ovako pisem jer se u 90% slucajeva ispostavilo da ono sto pricaju u javi,skidaju u tami. Valjda kako skinu mene,skontaju da je ok skinuti I sebe,sve sa sebe.Maske.
Ne kazem da sa mnom nisu glumili,ruku u vatru da jesu.Makar jedna maska manje,mislila sam,I dobro.
Od njih sam naucila da oni koji obozavaju svoju djevojku,imaju "mene" kojoj dodje poslije nje.Da oni koji su krkani,pogani blago vole i maze se.Da oni koji su najbolje tate su najgore tate.
Svasta!
Sad kao ja ovakva.onakva.
Kurvetina,kucketina,fuksetina...
Profuknjaca.
Dzukela.
Zaboli me kurcina.
Peace out
Shigmignig